Nyhetsbrev
Få tips och inspiration
av Dekkorate
Här är du: Start » Om dekkorate

Om deKKorate!

       

Vi är ett familjeföretag i nordöstra Skåne som har funnits sedan 2006. Vårt koncept till Dig som kund är att här kan Du finna unika och kreativa, hållbara produkter som Du har glädje av i flera år. Vi följer inga trender utan har en mångfald av produkter som överlever trendernas nyckfulla tid utan att vara omoderna. Vi tror på en kvalitetskonsumtion som har en kreativ kunskap bakom sig. Huvudtanken bakom våra produkter är att Du ska kunna njuta av dess skönhet, glädjas med deras uppfinnesrikedom och kunna använda dem varje dag. Vardags som fest med en skön känsla att Du är ganska ensam om dem! Vi handplockar varje produkt och varje leverantör med omsorg! Vi tror på en vackrare vardag med deKKorativa ting som underlättar livet både praktiskt och med skönhet.

Våra leverantörer är mindre företag som har kvar hantverkskänslan, genuinitiviteten, dvs äktheten och har arbetat i många år med sina produkter och sina specialiseringar. Med andra ord kreativa leverantörer som har mixat lösningen på vardagsbekymmer med flärd.


DeKKorate har specialiserat sig på:

  • Kuddfodral av alla sorters smak och stil för att det är den finaste, enklaste, billigaste vägen att förändra ett rum på. Byt ofta och Du ska se att Du ler oftare när Du går förbi. Vi har svenska och orientaliska kuddfodral. Klassiska, romantiska, tuffa, stilrena osv.
     
  • Dukningsdetaljer! Vi satsar i allmänhet på gedigen bra mat med avancerade recept när vi ska träffa vänner hemma. Så dukar vi kanske med finporslin, finglas och vackra servetter men glömmer att dekkorera bordet efter årstid/tema. ”Ögat äter först”. Precis som kläderna gör mannen, första intrycket gäller osv så gör också dukningen, helhetsintryckets avgörande del av festligheterna i måltiden! Ett vackert genomtänkt dukat bord är alltid uppskattat och blir ett givet samtalsämne. Vi har dukar, löpare, handstöpta ljus, bordsdekkorationer , växtdekkorationer osv.
     
  • Linprodukter pga tygets vackra struktur, hållbarhet, uppsugningsförmåga och nordiska bakgrund. Vi har linnedukar och löpare med vaxyta, linnefrottéhanddukar, linnehårturbaner, scrubbvantar, linnehanddukar, linneljuskoppar, linnetygpåsar, linnedisktrasa, linnetorkmatta osv
  • Accessoarer för att det gör alltid livet roligare vardag som fest. Ändra detaljerna i Din ”outfit” och Du kan variera stilen med samma kläder i all oändlighet. Naturligtvis har vi äkta cashmeresjalar till bra priser och lite enklare smycken som passar alla plånböcker. Vi har cashmeresjalar, silkessjalar, armband i alla varianter, halsband, handväskinsatser, partyväskor, stövelhängare, smyckesinsatser mm mm.

 

Copyright Dekkorate AB | Tel: 0731-583044 | E-post: an@rhlegeved.se
E-butik från: C4Media