Nyhetsbrev
Få tips och inspiration
av Dekkorate
Här är du: Start » Kundservice

 Inredningstips från deKKorate till just Dig!

Fotografera din soffa/ditt rum och maila in bilden till office@dekkorate.se  och berätta vilken känsla och färger som du vill ha. Vi mailar tillbaka till Dig och ger personliga tips på kuddfodral och inredningsdetaljer från deKKorate som passar just Din soffa/Ditt rum.

 Paketinslagning!

Vill Du ge dina vänner en alldeles speciell upplevelse när de får något fint från deKKorate? Lägg till 25 kr och dekkorateprodukten blir inslagen på ett sådant vis som Du aldrig har sett innan! Vackert presentpapper speciellt vikt så du inte har någon fram eller baksida. Inga synliga fula tejpbitar, fina snören som passar till och som pricken över i:et så sätter vi till en vacker dekkoration ovanpå. Vill du specificera till vem Du ska ge bort det till och vad den personen gillar för stil/färg så kan vi göra inslagningen därefter!

 Presentkort!

Vill Du ge bort något fint till nära och kära från deKKorate men vill att de ska få bestämma själva vad de vill ha så är ett vackert presentkort den självklara lösningen! Naturligtvis så kan vi skriva in hälsningsmeddelanden från Dig/Er samt med Ditt/Era namn under. Självklart så är presentkortet vackert inslaget när vi skickar det till mottagaren. Presentkortet gäller i ett års tid.
Copyright Dekkorate AB | Tel: 0731-583044 | E-post: an@rhlegeved.se
E-butik från: C4Media