Nyhetsbrev
Få tips och inspiration
av Dekkorate
Här är du: Start » Nyheter
Makeup- /Hud- och naglelprodukter i webbshopen snart komplett

Semesterledigt....

Tisdagen den 26/7 till söndagen den 7/8 är dekkorate webbshop stängd. Varmt Välkommen åter.


20% på alla produkter

20% på alla dekkorate produkter mellan 15-22 juni. Skicka ett mail till office@dekkorate.se vilka produkter du önskar beställa så lägger vi order så får du 20 % rabatt på just dina dekkoratefavoriter!!!


Lagerförsäljning 20/6

Varmt Välkomna att anmäla Dig till den årliga lagerförsäljningen som deKKorate har i Ruth&hilding huset (och på lagret) måndagen den 20:e juni mellan 18-20. Alla deKKorate produkter är det 20%rabatt på och kvällen är kostnadsfri med äkta kafferep med hembakat i sommargrönskan. Anmäl dig och vän/vänner (senast 13/6) och kom och bli inspirerad .


Nyheter från Exerro

Vårfräscha nyheter från vår tidigare leverantör Exerro, smarta tillbehör till den moderna kvinnan i farten....

Handväskinsatsen som vi på deKKorate tidigare har i svart och guldbrun finns numera även  i en fräck rosa croco

Förutom den härligt kvinnliga färgen som man blir glad av så har den en funktion till nämligen att den lyser upp innehållet mer så man ser allt bättre och snabbare ! Inte så dumt med ordning och reda i handväskan på ett  vackert sätt!

Nästa smarta sak är den praktiska smyckesetuiet som numera även finns att få i vitt (tidgare även i svart och guldbrunt). Fräscht till alla ljus hem att machta upp inredningen med :-) 

 


Trender Våren 2011 Formexnytt

För en vecka sedan kom jag hem från Formex på Stockholmsmässan ,huvudet  är fullt med trendvisningar vad som gäller framöver och massor med inspiration både för deKKorate och Ruth&Hildings del.

Ni som har följt med deKKorate ett tag kanske har märk att det  inte har varit  så mycket förändringar på hemsidan hösten 2010, detta  pga att Ruth&Hilding har tagit all vår tid med glädje men det kommer ändras nu när rutiner har satt sig.

Det är underbart när man har mycket nöjda kunder och otroligt mycket att göra då livet snurrar på som bäst, vi är oerhört tacksamma för det.

Åter tillbaka till nyheterna :

För deKKorates räkning så kommer det in minst 2 nya leverantörer med massor av fina och trevliga produkter som passar deKKorate som en hand i hansken! Dessutom har det och kommer nya produkter ifrån våra  6 tidigare leverantörer.

För Ruth&Hilding så har det och kommer det in minst 4 nya leverantörer med helt nya produkter och de tidigare som vi har både OPI samt bareMinerals(id) kommer in med vårnyheter varje månad som vi tar in!

Undebart eller hur!!!

På förfrågan så har deKKorate en kundaktivitet som heter Vårens trender inom hem och dekkoration hos Ruth&Hilding måndagen den 28:e februari kl 18.30. Kom två personer men betala bara för 1 dvs 100 kr, då ingår det fika, trendföredrag, utlottning mm. Först till kvarn som gäller  då det finns begränsat antal platser. Boka plats på tfnnr /sms 0731-583044 eller mail office@dekkorate.se

Självklart så finns det även möjlighet att som tidigare boka hemvisning/ homepartykostnadsfritt, , varmt välkommen att ringa eller maila se ovanstående för att boka tid.

 

 


Fysisk "deKKoratebutik"

Den 27/9 var det en stor invigning på Ruth&Hilding!

Ruth&Hilding är en kombinerad salong/butik/aktivitetshus beläget mitt på landet i Legeved (mitt emellan Rinkaby och Fjälkinge i Nordöstra Skåne).

Nu kan Du äntligen få boka tid för att i lugn och ro klämma/känna på alla deKKorates produkter och shoppa loss i en unik lantlig och rustik miljö. Varför boka tid? Ruth&Hilding är en även skönhetssalong där Du kan boka tid för få skön och personlig behandling inbäddad framför levande brasa.Vi vill ge varje kund full uppmärksamhet därav bokningar (se behandlingar /boka tid framöver på hemsidan www.ruthohilding.se  tills dess tfn0731-583044)

Ruth&Hilding har även fullt med trevliga och inspirerande aktiviteter som berör makeup, naglar, trender, inredning, och även Ditt egna koncept ! (Kontakta Anna Nord 0731-583044) Till slutet av våren 2011 kan Du även boka hela huset för Dig och ditt gäng med eller utan övernattning/koncept.

Varmt Välkommen till  en Vackrare VarDag hos Ruth&Hilding!


Nya inspirationsbilder

Ta del av våra inspirationsbilder under inspiration. Varmt välkommen att handla hos oss.

Ha en skön sen sommar!!!


Vindspel
Länkade TYST VINDSPEL för trädet, uterummet eller det soliga fönstret inomhus där inga blommor trivs. Ljuset bryter vackert igenom glasprisman och hänger det ute rör det sig vackert i vinden och berör.

Rostfri tråd med glasprismor.
Länkande kit om 1 stor SOLSNURRA och 2 mindre.
Större mäter 125 mm och de mindre 70 mm.
Den rostfria tråden föblir opåverkad av väder och vind.
Förpackade i transparant påse med nylonlinna för upphäng

Du kan även köpa "solsnurrrorna"  separat, den större 75 kr/st och den mindre 50kr/st.

Paktetet kostar 175 kr och då medföljer nylonlina för upphängning.


Ny lägre fraktavgift, endast 25 kr

För att gynna er kunder extra så har vi sänkt vår fraktavgift till ett enhetspris 25 kr! Tidigare fraktavgift var 50 kr.

Fortfarande så gäller det att handlar Du som kund över 500 kr så bjuder vi på frakten!

Glöm inte att du kan lägga till 25 kr per produkt så gör vi ett ovanligt vackert paket til dig. Vi kan även skicka paketet direkt till mottagaren.


Helt nytt, rosor i tyll !

Underbara rosor i silver, rosa, svart och turkost. Lika vackra att duka på ett fat på bordet som en bordsdekkoration som att lägga som en dekkoration i sovrummet, toaletten eller köket för att njuta av dess skirhet. Du kan även fylla dem med popurii lavendel eller liknande för på baksidan finns en dragkedja som det går att ta ut dn lilla innerkudden och fylla med tex lavendelblommor. Du kan även ha den som en vacker liten väska med det nödvändigaste, nyckel, läppglans osv.


Nya dekkorativa produkter

Vackra silvriga detaljer både med och utan ögla som förgyller ljus, servetter, kort, vinglas, paket mm.


Ny hårturban i linnefrotte

Denna nya smalrandiga hårturban i den praktiska snabbtorkande linnefrotten ersätter den tidigare asymetriska randiga hårturbanen. Denna produkt finns som tidigare även i helt naturfärgad. Nu till månadserbjudande  endast 192 kr


Ny hemsida

2010 03 01 Nu lanseras dekkorates nya hemsida!


Formex mässa

Dekkorate åker på formex mässa för att ta in inspiration och plocka hem fler nyheter i produkter och leverantörer.


God jul

Vi på dekkorate önskar en riktigt fridfull Jul och ser fram emot ett dekkorativt 2010 med Er alla kunder och leverantörer.

 


Änglar

Vackra änglar i vit utskuren plåt med fina dekkorationer såsom prismor som hänger i änglen. Finns i tre storlekar. Lika fina att hänga som dekkoration ute som inne.


Kundkväll hos dekkorate

Kundkväll hos dekkorate för alla närområdeskunder. Lagerförsäljning med mysig adventsfika med massor av julinpiration. Till alla nätkunder som anmält sig till vårt nyhetsbrev får samma erbjudande via mail under en hel månad.


Dekkorate jobbar fram en ny hemsida

Vi på dekkorate jobbar för högtryck att ta fram en helt ny proffsig hemsida med en ny e-butik som både kan hantera kort och faktura. Allt detta från c4media


Copyright Dekkorate AB | Tel: 0731-583044 | E-post: an@rhlegeved.se
E-butik från: C4Media